elixir-test-niactil

10 des Niactil – et fantastisk allround-serum som gjør flere ting på en gang

frk-FRK tester: Niactil 4%

Det er sjelden man treffer på et serum som har effekt på så mange områder samtidig, og som holder det det lover. Elixirs tag-line for sine produkter; ”Just science. No fiction” er virkelig spot-on og en befrielse i en verden full av produkter som aldri har vært i nærheten av å kunne levere det de reklamerer for.

Dette oppleves virkelig som et superserum. Anti-age, fukt, pleie, mot rødhet, uren hud og beroligende – den virker faktisk på veldig mange ting på en gang – et skikkelig bra allround-produkt. Det er også veldig drøyt i bruk og kommer i en tube med 100 ml, så her får du ”dobbelt” så mye og enda mer enn det volumet du vanligvis får når du kjøper serum.

Det er helt supert i bruk. Enkelt å smøre på og går raskt inn i huden. Det gir mye fukt, men det kan fint også kombineres med andre produkter. Selv de med sensitiv hud kan godt prøve dette produktet. Dette serumet kan også brukes under øynene alene, eller under en god øyekrem.

Hva produktet lover: Dette er listen over de dokumenterte effektene.

 • Effektivt mot akne og rosacea
 • Har antiinflammatorisk effekt
 • Inneholder antioksidanter
 • Reduserer talgproduksjonen
 • Motvirker hyperpigmentering og pigmentflekker
 • Beskytter mot og reparerer solskader
 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Forbedrer hudens elastisitet
 • Styrker huden og binder fuktighet
 • Reduserer rødhet
 • Reduserer porene og gir huden en jevn overflate

 

Konklusjon

Verken Yvonne eller meg har problemer med akne eller rosacea så vi får ikke testet produktets effektivitet mot dette. Men på de andre punktene på listen kan vi i fellesskap skrive under på at vi opplevde bedring og tydelig har sett at dette serumet har hatt effekt på hudkvaliteten vår og hudens utseendet. Om vi skulle anbefale bare ett eneste produkt som kan passe veldig mange og dekke veldig mange områder på en gang ville det vært dette produktet.

Elixirs produkter kan kjøpes på klinikken til Frøken Dings i Bergen sentrum. Ønsker du et skreddersydd hudprogram for deg anbefaler vi at du snakker med Lene. Du kan lese mer om Lene her:

Mer i dybden – for de litt mer interesserte og de som ønsker å vite hvordan de skal få best mulig utbytte av sine produkter

I bruk

Du får umiddelbart godfølelsen når du smører det på, men husk at uansett hvilket produkt du prøver må du være litt tålmodig når du skal vurdere resultatet. En ting er den umiddelbare følelsen man får når noe blir smurt på huden der og da, en annen er langtidseffekten når produktet har fått lov å jobbe med huden din en god stund. Dette gjelder for alle produkter med aktive ingredienser.

Når kan man forvente seg effekt av et produkt?

Generelt sett pga tiden huden bruker på å fornye seg bør man vente minst seks uker før man vurderer resultatet, og gjerne flere måneder dersom det også lover effekt mot rynker. (Gjelder spesielt kremer med a-vitamin i en eller annen form).  En krem bør vare i 3 -6 måneder så dersom du ikke opplever noen av de effektene et produkt lover på denne tiden, bør du la vær å kjøpe dette produktet en gang til og heller prøve noe nytt.

Hvorfor ikke heller kjøpe flere produkter som lover det samme, som jeg finner i hyllene på Rema 1000?

Vi synes at dette produktet i seg selv er ganske så enestående fordi det inneholder så mange aktive ingredienser og gjør så mange ting for huden din på en gang.

Det er ikke alltid at et dyrere produkt er bedre enn det rimeligere. Noen ganger betaler man rett og slett for selve merkevaren.. Men det er allikevel et langt sprang mellom de aller rimeligste kremene til salgs i matvarebutikkene og de som selges spesielt på parfymeri eller hudpleiesalonger. Generelt sett har dyrere produkter ofte mer av de aktive ingrediensene, en mer helhetlig sammensetning som er optimal for de aktive ingrediensene, og inneholder en god base og konservering som færrest mulig kan reagere på.

Marianne på Beautyblogg.no skrev et veldig godt innlegg om forskjellene på dyre og rimelige kremer. Det kan du lese her.» Hva er forskjellen på billige og dyrere kremmer?»

Hvordan du kan maksimalisere effekten av dette serumet og andre hudpleieprodukter du har

Hvis du ønsker å sikre at huden din får full utbytte av dette serumet og egentlig alle produkter du ønsker å bruke i ansiktet, er det viktig at du hjelper til med eksfolieringen av døde hudceller. De døde hudcellene suger til seg mye mer vann og produkter enn den friske huden under. Du kan risikere at minimalt med pleieprodukter når frem til den levende friske huden din og at de døde hudcellene absorbere største delen av produktene.

Jo eldre du blir jo tregere går hudens egen naturlige eksfoliering. For eksempel når du er i tyve-årene tar det i snitt to uker for huden å kvitte seg med de døde hudcellene, når du er godt over førti kan den samme prosessen ta fra fire til seks uker. Ikke rart man ofte føler man går rundt og er gusten, grå og tørr i huden. De døde hudcellene på overflaten vil få huden til å fremstå mye tørrere enn den gjerne er og fine linjer og små rynker blir mye mer fremtredende. Huden har bare godt av å få litt hjelp. Produkter du smører på får mye bedre effekt og huden vil se freshere og mer sunn ut med god eksfoliering.

Ønsker du å friske opp huden din og effektivt kvitte deg med de døde hudcellene kan vi på det varmeste anbefale Elixirs Smoothing cream. Denne testet vi i vår og du kan lese mer om dette produktet her: Test av Elixir Smoothing Cream

Viktigste virkestoffer:

4% Niacimide

Motvirker aldringstegn og fine linjer. Dokumentert effekt mot akne og rosacea.

Gir en klarere hudtone. Kollagen booster. Motvirker fine linjer. Motvirker rødhet. Perfekt booster for deg som bruker Elixir.

Glycerol 4%

Mykgjørende. Binder fuktighet. Beskytter huden. Virker beroligende på irritert hud.

Salicylsyre 0.5%

Lav dose for omtimal toleranse. Reduserer porene og gir huden en jevn overflate. Gir en målrettet mikroeksfoliering uten å irritere huden. Gunstig ved rosacea og akne.

Fremtidige tester:

Jeg har tre nye Elixir-produkter som jeg skal i gang å teste nå. Gleder meg.

Dette er:

Anti-oksidant: Ceactil 15%

Anti-age: Retinext Daily Anti-aging gel og Advanced Eye Contour Cream. Begge disse to inneholder største tillate dose av a-vitaminsyre for kosmetiske produkter og er så nye at det ikke er lagt ut info på Elixirs nettside om dem enda. Niactil er min favoritt så langt, men det blir spennende å se hvilke resultater jeg får når jeg legger til disse tre produktene. Jeg skal skrive mer om hva det er som er så bra med produkter med a-vitaminsyre i et senere blogginnlegg.

Ceactil er en kraftig antioksidant med norges første og eneste vitamin C serum med 3-0 Ethyl Ascorbic Acid som er en stabilisert form av vitamin C. Et veldig bra antioksidant supplement som beskytter mot ytre påvirkninger. Så mange timer som jeg sitter med nesen ned i en PC og med min usunne livsstil blir det spennende å se hva denne lille flasken vil bidra med.

 

frk-FRK tester: Niactil 4% Det er sjelden man treffer på et serum som har effekt på så mange områder samtidig, og som holder det det lover. Elixirs tag-line for sine produkter; ”Just science. No fiction” er virkelig spot-on og en befrielse i en verden full av produkter som aldri har vært i nærheten av å kunne levere det de reklamerer for. Dette oppleves virkelig som et superserum. Anti-age, fukt, pleie, mot rødhet, uren hud og beroligende – den virker faktisk på veldig mange ting på en gang – et skikkelig bra allround-produkt. Det er også veldig drøyt i bruk og kommer i en tube med 100 ml, så her får du ”dobbelt” så mye og enda mer enn det volumet du vanligvis får når du kjøper serum. Det er helt supert i bruk. Enkelt å smøre på og går raskt inn i huden. Det gir mye fukt, men det kan fint også kombineres med andre produkter. Selv de med sensitiv hud kan godt prøve dette produktet. Dette serumet kan også brukes under øynene alene, eller under en god øyekrem. Hva produktet lover: Dette er listen over de dokumenterte effektene. Effektivt mot akne og rosacea Har antiinflammatorisk effekt Inneholder antioksidanter Reduserer talgproduksjonen Motvirker hyperpigmentering og pigmentflekker Beskytter mot og reparerer solskader Reduserer fine linjer og rynker Forbedrer hudens elastisitet Styrker huden og binder fuktighet Reduserer rødhet Reduserer porene og gir huden en jevn overflate   Konklusjon Verken Yvonne eller meg har problemer med akne eller rosacea så vi får ikke testet produktets effektivitet mot dette. Men på de andre punktene på listen kan vi i fellesskap skrive under på at vi opplevde bedring og tydelig har sett at dette serumet har hatt effekt på hudkvaliteten vår og hudens utseendet. Om vi skulle anbefale bare ett eneste produkt som kan passe veldig mange og dekke veldig mange områder på en gang ville det vært dette produktet. Elixirs produkter kan kjøpes på klinikken til Frøken Dings i Bergen sentrum. Ønsker du et skreddersydd hudprogram for deg anbefaler vi at du snakker med Lene. Du kan lese mer om Lene her: Mer i dybden – for de litt mer interesserte og de som ønsker å vite hvordan de skal få best mulig utbytte av sine produkter I bruk Du får umiddelbart godfølelsen når du smører det på, men husk at uansett hvilket produkt du prøver må du være litt tålmodig når du skal vurdere resultatet. En ting er den umiddelbare følelsen man får når noe blir smurt på huden der og da, en annen er langtidseffekten når produktet har fått lov å jobbe med huden din en god stund. Dette gjelder for alle produkter med aktive ingredienser. Når kan man forvente seg effekt av et produkt? Generelt sett pga tiden huden bruker på å fornye seg bør man vente minst seks uker før man vurderer resultatet, og gjerne flere måneder dersom det også lover effekt mot rynker. (Gjelder spesielt kremer med a-vitamin i en eller annen form).  En krem bør vare i 3 -6…

Vår konklusjon:

Produktet virker og innfrir våre forventninger

Produktet leverer det produsenten loverVår opplevelse sammenlagt av dette produktet.

User Rating: 4.2 ( 2 votes)

100

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment