Katter på avveie…

10 aug Katter på avveie…

Av og til faller man bare for noe. Jeg falt for luene med katteører. Hadde sett mange varianter av dem i utenlandske nettbutikker, men ingen her i Norge. Innså fort min aldersbegrensning – mote eller ikke – det ble minst 25 år for sent for meg. Så jeg heklet to katteluer til mine nieser 9 og 11 år. Tror de likte dem, men de var ikke helt overbeviste.
Ser at dette enten ble litt for tidlig, eller veldig alt for sent… Nå er jeg enten den mosegrodde tanten som ikke skjønner hvor gamle de er blitt, eller så kommer luene til Norge også snart, så blir jeg den uberkule tanten som virkelig skjønner hva som er hot og henger med i svingene… ;)) – Får vente og se.

Her er noen varianter.

katt 2 katt1

bilde 2

Jeg kjøpte  heklemønster på Etsy. Klikk her for å se mønsteret jeg brukte. Det var superenkelt!

– Og så lover jeg at det er siste gang jeg skal poste noe under DIY uten  å inkludere bilder av det ferdige produktet. =)

 

 

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment