Innlegg FD: Hvordan har din hud det?

04 mar Innlegg FD: Hvordan har din hud det?

Vi har endelig fått den helt nye Visia-hudskannermaskinen på Frøken Dings og nå kan du få gratis hudskanning med hudanalyse her hos oss i Frøken Dings. (Verdi hudskanning med Visia 450,-).
(Og feirer med en litt flåsete film.. klarte ikke å dy meg.. 😉 )

Hvorfor skal man skanne huden med Visia-hudskanneren?

Uansett hvor mye vi leser om virkestoff i de enkelte hudpleieproduktene gir det ikke svar på hva akkurat min hud trenger. 

De fleste hudskader ligger nede i huden og mange av dem er usynlige fra utsiden. En hudanalyse med Visia hudskanningmaskin leser huden din i dybden og gir målinger av rynkedybde og mengde, fuktighetsnivå, pigmentskader, porer og acne- og karsprengninger mm. Du får et ærlig svar på hvordan det egentlig står til med huden din.

Slik ser ett av bildene ut som viser de forskjellige problemområdene for din hud.

lenes-bilde

En hudanalyse med den nye Visia hudskanneren vår kan avdekke det som øyet ikke klarer å se. Visia vil til og med fortelle deg hvor gammel den mener din hud er i forhold til din alder. (Jeg ble 47.. bare litt eldre enn min egentlige alder.  Som jeg egentlig er ganske fornøyd med tatt i betrakning av at jeg ikke begynte med gode hudpleieprodukter og rens av huden før for bare litt over ett år siden. På denne tiden har jeg ved hjelp av Elixirs produkter sett en enorm forandring i min hudkvalitet.) 

På bakgrunn av denne analysen får du anbefalt hvilke produkter som er best for din hudtilstand og du vil oppnå raskere resultater. Skanner du deg igjen om en stund får du konkret svar på hvor godt produktene har virket. Lene som er Frøken Dings hudspesialist, (i tillegg til å være kosmetisk sykepleier), har lang erfaring med hudpleie og sammen med en dyptgående hudanalyse kan hun sette opp et behandlingsprogram for dine behov. Vi fører blant annet den effektive og virksomme serien Elixir cosmeceuticals som vi som jobber i Frøken Dings  kan anbefale på det varmeste.

Marianne Hverven i Beautyblogg.com har skrevet en god og lang artikkel om hudskanning. Du finner artikkelen her: ”Hva starter jeg med”

Bestill din time hos Lene på Frøken Dings nettsider: Timebestilling i dag, og få gode råd tilpasset deg. (gjelder avdeling Bergen ut mars 2016)

NB! Husk å møte til hudskanning uten sminke/foundation i ansiktet. (Litt øyesminke går fint =) )

Tilbudet er gyldig til ut mars 2016

 

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
1Comment
  • frk-Frk | Huden din kan være alvorlig solskadet uten at du ser det
    Posted at 14:20h, 17 juni Svar

    […] Her hos oss på Frøken Dings avd. Bergen, kan du nå få skannet huden din gratis og få en hudanalyse av din hud. Bestill online nå. Du kan lese mer om hvorfor du bør skanne huden din og hudskanning her: «Hvordan har din hud det? – Hvorfor skal man skanne huden med Visis-hudskanner. […]

Post A Comment