Har du tørre lepper eller kjenner deg igjen i noe av dette?

leppecollage

31 jan Har du tørre lepper eller kjenner deg igjen i noe av dette?

– Ønsker du litt mer volum og mykhet?  Synes du leppene dine ser litt ”slitne” og utflytende ut? Sliter du med tørre lepper?

Ønsker du mer fukt, økt volum, fremheving av leppekanter og amorbuen eller bare få leppene til å se litt freshere og yngre ut? Få uimotståelige myke lepper med våre leppebehandlinger. Vårt mål er alltid et naturlig utseendet. Alt i en enkel foryngende behandling.  

Ønsker du mer volum?

Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring. Mange er redde for å få store lepper såkalte ”andenebb”. Dette får man bare dersom man overbehandler leppene sine. Hos oss er vi opptatt av at alle skal få et flatterende og naturlig resultat tilpasset ditt ansikt og din leppefasong. Våre behandlere har lang erfaring i å vurdere hva som vil bli best for deg og hva som kan gjøres for å skape et balansert og flott resultat.

Pass på at den klinikken du går til har erfarne behandlere med god ekspertise på denne typen behandlinger. Selv om behandlingen ikke er permanent kan du forstyrre leppenes egen kollagen-produksjon og endringene kan bli tilnærmet varige dersom du behandler deg for ofte og for mye i dette området

Har du tørre lepper?

Nå i vinterhalvåret sliter nesten alle med tørre lepper, mens enkelte sliter med det året rundt. Med fillere spesialtilpasset å gi dine lepper økt fuktighet og stimulere leppenes egen evne til å produsere fukt er dette en fin behandling som kan bidra til å bedre fuktighetsbalansen til leppene dine på lengre sikt.

Ønsker du å ”freshe” opp og fremheve leppene dine med økt mykhet og fukt?

Diskret volumøkning vil gi leppene dine naturlig fylde og økt mykhet. Sammen med fremhiving av leppekanten og amorbuen vil en slik totalbehandling gi dine lepper et skikkelig hverdagsløft.

Ønsker du en forynging av leppene dine?

– Hva skjer med leppene våre når vi blir eldre og hva kan gjøres med det?

Når vi blir eldre så mister leppene også en del av sitt opprinnelige volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Øker du volumet litt får det en foryngende effekt. Når vi eldes så blir leppekantene mindre tydelig og kan flyte litt utover og amorbuen mister litt av spensten. Mange opplever også at munnvikene begynner å henge litt nedover.

En total foryngende behandling av leppene er gjerne da litt diskret leppevolum, fukting av lepper ved hjelp av en svært myk og tyntflytende filler. Økt markering av leppekant og amorbue, samt en lett heving av munnvikene. Har du de typiske ”røykerynkene” rundt munnen kan du få behandlet disse samtidig, men be da om tilbud da dette kommer i tillegg til en vanlig leppebehandling.

Hva er en Restylane-behandling og filéer?

Restylane er en såkalt filler som består av en krystallklar gele av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen. Det er utført over 20 millioner Restylane-behandlinger på verdensbasis, og fordi dette er ikke-animalsk hyaluronsyre er det minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Hyaluronsyren øker fuktighet i huden og stimulerer hudens egen kollagen-produksjon. Alle fillere injiseres med svært tynne nåler under huden. Resultatet av en leppebehandling er synlig rett etter behandlingen, men umiddelbart etter vil leppene dine være litt hovne. Hevelsen varer kun 1-2 dager og de fleste føler det er helt greit å gå på jobb igjen etter 2 dager. Først etter en uke kan man forvente å se det endelige resultatet. På Frøken Dings bruker vi også egne teknikker og nåler som minimerer sjansen for blåmerker.
Effekten varer dessverre ikke like lenge som andre behandlinger fra Restylane, da dette er et område med mye blodforsyning og bevegelser. Forventet varighet her er ca 4-6 måneder.

Hvordan gjennomføres en behandling?

Før behandlingen setter vi en ”tannlegebedøvelse” som gjør behandlingen tilnærmet smertefri. Selve injeksjonsbehandlingen tar ca 15-30 minutter. Etter behandlingen vil du se at leppene er forstørret umiddelbart. Men dette er ikke det endelige resultatet for nå vil leppene dine være litt hovne. Etter et par dager vil hevelsene være på retur og etter ca 1 uke ser du det endelige resultatet.

Frøken Dings leppebehandling innbefatter flere typer leppeprodukter slik at vi sammen med deg kan skreddersy den leppebehandlingen som passer best for deg.

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment