En vakker aften – hos Frøken Dings

10 okt En vakker aften – hos Frøken Dings

champagneEn vakker aften var Frøken Dings første mini blog-event. Champagnen lå på kjøl. Chillibar hadde levert nydelig fingermat og Alexx Alexxander var med for å gi oss en liten dose ekstra magi.

Alexx hadde fortjent et lite mini-crush. Sjarme i bøttevis og en utrolig dyktig tryllekunstner. Det ble ekstra magisk å få lov å se tryllekunster utført på så nært hold. Tidligere har jeg bare sett dem langt fremme på en scene. Selv ikke med nesen 1 meter fra ham klarte jeg å avsløre et eneste triks.

Fra Galderma kom Knut-Anders Hillestad og holdt mini-foredrag om Restylane og botox og hvor viktig det er at behandlere kan dokumentere erfaring og kompetanse. Dette fagområdet er i sterk vekst og da dukker det også opp en del useriøse aktører i kjølvannet.

Marianne Hverven fra www.beautyblogg.com snakket om blogging og hvordan nå flere lesere og skrive gode blogginnlegg. Mange gode råd å hente.

Yvonne Rouppert, daglig leder for Frøken Dings AS holdt foredrag om aldringsprosessen, mulige behandlinger og nye behandlingsteknikker. Jeg skal komprimere dette foredraget og få delt det med dere på bloggen min.

Flere gode hjelpere gjorde at Yvonne og jeg kunne senke skuldrene og bare kose oss den kvelden. En stor takk til de supertrivelige gjestene våre!

En vakker aften ble akkurat det. Bobler, latter og godt selskap. Her er noen snapshots.
Foto: Josefine Lunde

Alexx Alexxander

Alexx Alexxander

Anette

Anette kom veldig godt med den kvelden.

alexxgavepakkergjester1mat3makroner

Meg og Marianne, hvorfor så alvorlig?..

Meg og Marianne, hvorfor så alvorlig?..

yvonne_croped

Yvonne ønsker velkommen Foto: Emma Ward

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment