elixir-ultradefence-repair-gel

01 nov Elixirs Ultradefense repair gel – du kommer til å ville ha den ;)

Frk-frk og Frøken Dings tester: Elixir Ultradefense repair gel


Dette føltes som et litt rart produkt da jeg prøvde det første gangen. Konsistensen er geleaktig. Produktet kommer også i en av de største flaskene jeg har sett for produkter som skal påføres ansiktet. Du får hele 200 ml mot 50 eller 30 ml som er vanlig for ansiktsprodukter. Psykologisk sett etter mange år med svært dyre eksklusive kremer i små 50/30 ml krukker så er ikke eksklusiv det første man tenker på når man kjøper denne store flasketuben. Men i så fall tar man grundig feil. Produktet som er inni er så absolutt både effektivt og noe av det mer eksklusive du kan få kjøpt i dag i forhold til effekt og innhold av virkestoffer.

Vi i Frøken Dings har nå brukt dette produktet i ca 10 måneder. Vår opplevelse er at dette er et svært effektivt og godt kremserum spesielt med tanke på hvor allsidig det er. Flasken er proppfull av gode ingredienser som vi vet har effekt. Ultradefense repair gel har enzymer og liposymer som trekker langt ned i huden før den slipper ut ingrediensene. Huden din klarer bedre å ta vare på sin egen fukt og den stimulerer fuktproduksjonen. Den er også beroligende hvis du har brent deg i solen og hjelper helingsprosessen. Den største anti-age effekten av dette produktet går på fukt og så er den proppfull av antioksidanter.

Produktet kan godt brukes helt alene men hudpleie er litt som vitaminer. Hvert virkestoff har sin spesialisering og de virker best i kombinasjon. Noen Elixir-produkter eksfolierer, noen fukter, noen forebygger og noen reparerer og mange kremer har aktive virkestoffer rettet mot ett spesielt problem som store porer, akne og lignende. Elixirs nye Retinext-produkter har markedets høyeste innhold av retinol. Retinol er det eneste aktive virkestoffet som forskning har vist reduserer rynker og har en effektiv foryngende og forebyggende effekt for huden.

Elixir Ultradefence repair gel er fin å kombinere både med Ceactil 15% og under eller over Niactil for å gi fukt og glød. Den kan også godt kombineres med Retinext-produktene men da bør man vente 5-10 minutter før man påfører Ultradefence gel-en oppå. Vi kommer til å dele flere produktevalueringer fremover av Elixirs serie.

Å sette sammen et godt hjemmepleieprogram for din hud er litt som å passe på at man får i seg nok av de viktigste vitaminene. Og som med vitaminer virker de aktive ingrediensene i hudpleieprodukter ekstra godt kombinert sammen med andre.

Din hud har sine egne unike behov. En av dine beste investeringer kan bli å gå til en god hudpleier å få hjelp til å finne ut akkurat hva din hud trenger. På Frøken Dings kan du nå få hudskanning som avdekker dypereliggende problemer og gir en avansert analyse av din huds behov. Bestill din time rett på nett på Frøken Dings  egne nettsider: online-bestilling eller ring telefon: 955 29 365.

Produsentens beskrivelse av produktet

En avansert gel, inneholder en miks av ulike antioksidanter og DNA-enzymer. Enzymene reparerer tidligere solskader og demper aldringsprosessen. Ingrediensene er pakket inn i liposomer slik at de trenger dypere ned i huden. Med sin reparerende og forebyggende og fuktighetsgivende effekt er dette en ”all-round” gel samtidig som det også er et avansert anti-aging produkt. Virker beroligende, lindrende og helende på huden. Et av de mest unike produktene i vår serie.

Bruk

Kremserumet kan brukes morgen og kveld, både under eller over andre produkter. Denne gel-en kan også brukes under og rundt øyene. Fungerer også utmerket som en after sun. Kan legges under solkrem for ytterligere beskyttelse. Virker lindrende på rødhet og utslett. Dette er i grunnen den eneste «fuktighetskremen» du trenger, dessuten gjør den så mye mer enn å bare fukte.

Det står Face & Body gel, men dette er ingen bodylotion og heller ikke ment fra produsentens side at den skal brukes sånn. Kremen er ment å også smøres på decolletage-området. Altså området fra halsen og ned over brystet. Denne huden er ekstra sensitiv og tynn, og mange sliter med store solskader i dette området. I tillegg er det et fantastisk produkt å ta med på solferie og smøre på litt røde skuldre og andre plasser da det er et svært effektivt og lindrende after-sun produkt. Produktet kan også smøres på under solkremen for å ytterligere motvirke og reparere solskader. Men husk at denne inneholder ingen solfilter.

For nesten samme produkt med solfaktor 30 anbefaler vi Elixirs Ultradefense Triple action sunprotection Face and body gel cream, SPF 30 som har samme gode forebyggende og pleiende ingredienser/virkemåte og kan brukes som en solkrem alene. Konsistensen er litt annerledes. Ultradefense med solfilter har en litt mer kremaktig konsistens. Lene hos oss sverger til denne på daglig basis for å beskytte mot solen og anbefaler Ultradefense med SPF 30 til bruk på dagtid og Ultradefense repair gel uten solfilter på kveldstid.

Virkestoff

Avansert miks av både kjente og nye antioksidanter: Green tea og Silybum Marianum som begge er veldokumenterte antioksidanter som beskytter mot UV-skade. Pterostilbene, et nyere og meget effektivt antioksidant basert på resveratrol. Arabidopsis Thaliana, et nytt planteekstrakt som beskytter mot solskade. Ergothioneine, nytt antioksidant som beskytter mot frie radikaler. DNA Enzyme Repair Comlex: Patenterte enzymer som reparerer solskader, Endounuclease 5 og Photolyase.

Pris

Prisen på veil 1250,- kan virke avskrekkende men hvis vi deler innholdsmengden på 4 så vi får den mengden som er standard i krukker med ansiktsprodukter får vi en ”krukkepris” på 312,- og det er en god pris å betale for et så pass effektivt og allsidig produkt.

 

 

 

 

 

 

Frk-frk og Frøken Dings tester: Elixir Ultradefense repair gel Dette føltes som et litt rart produkt da jeg prøvde det første gangen. Konsistensen er geleaktig. Produktet kommer også i en av de største flaskene jeg har sett for produkter som skal påføres ansiktet. Du får hele 200 ml mot 50 eller 30 ml som er vanlig for ansiktsprodukter. Psykologisk sett etter mange år med svært dyre eksklusive kremer i små 50/30 ml krukker så er ikke eksklusiv det første man tenker på når man kjøper denne store flasketuben. Men i så fall tar man grundig feil. Produktet som er inni er så absolutt både effektivt og noe av det mer eksklusive du kan få kjøpt i dag i forhold til effekt og innhold av virkestoffer. Vi i Frøken Dings har nå brukt dette produktet i ca 10 måneder. Vår opplevelse er at dette er et svært effektivt og godt kremserum spesielt med tanke på hvor allsidig det er. Flasken er proppfull av gode ingredienser som vi vet har effekt. Ultradefense repair gel har enzymer og liposymer som trekker langt ned i huden før den slipper ut ingrediensene. Huden din klarer bedre å ta vare på sin egen fukt og den stimulerer fuktproduksjonen. Den er også beroligende hvis du har brent deg i solen og hjelper helingsprosessen. Den største anti-age effekten av dette produktet går på fukt og så er den proppfull av antioksidanter. Produktet kan godt brukes helt alene men hudpleie er litt som vitaminer. Hvert virkestoff har sin spesialisering og de virker best i kombinasjon. Noen Elixir-produkter eksfolierer, noen fukter, noen forebygger og noen reparerer og mange kremer har aktive virkestoffer rettet mot ett spesielt problem som store porer, akne og lignende. Elixirs nye Retinext-produkter har markedets høyeste innhold av retinol. Retinol er det eneste aktive virkestoffet som forskning har vist reduserer rynker og har en effektiv foryngende og forebyggende effekt for huden. Elixir Ultradefence repair gel er fin å kombinere både med Ceactil 15% og under eller over Niactil for å gi fukt og glød. Den kan også godt kombineres med Retinext-produktene men da bør man vente 5-10 minutter før man påfører Ultradefence gel-en oppå. Vi kommer til å dele flere produktevalueringer fremover av Elixirs serie. Å sette sammen et godt hjemmepleieprogram for din hud er litt som å passe på at man får i seg nok av de viktigste vitaminene. Og som med vitaminer virker de aktive ingrediensene i hudpleieprodukter ekstra godt kombinert sammen med andre. Din hud har sine egne unike behov. En av dine beste investeringer kan bli å gå til en god hudpleier å få hjelp til å finne ut akkurat hva din hud trenger. På Frøken Dings kan du nå få hudskanning som avdekker dypereliggende problemer og gir en avansert analyse av din huds behov. Bestill din time rett på nett på Frøken Dings  egne nettsider: online-bestilling eller ring telefon: 955 29 365. Produsentens beskrivelse av produktet En avansert gel, inneholder en miks av ulike antioksidanter og DNA-enzymer. Enzymene reparerer tidligere solskader og demper…

Vår konklusjon

Produktet leverer det produsenten lover

Produktet virker og innfrir våre forventningerVår opplevelse sammenlagt av dette produktet.

User Rating: Be the first one !

100

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment