Alt er mulig tror jeg nå! – Wanja 72, verdens sterkeste mormor =)

31 jul Alt er mulig tror jeg nå! – Wanja 72, verdens sterkeste mormor =)

Noen måneder er dørstokkmilen så uendelig lang. Tiden går.
Så en vakker dag tar jeg meg kraftig sammen og begynner å trene igjen. Litt usikker på hva som utgjør bikke-punktet, men det involverer ofte dårlig humør, andpustenhet og generelt en følelse av konstant slitenhet og energiløshet. Langt inni meg er det en motvillig person som vet at det bare er trening som hjelper på denne tilstanden.  Så jeg trener en stund i noen måneder. Så detter jeg av lasset igjen. Begynner å grave meg ned i bunnen av chips-skålen og familiepakninger med is i frysen. Tiden går.
– Til det igjen føles som nok sofasitting og Netflix og jeg kaster meg over treningen som en nyfrelst.
Når jeg trener spiser jeg automatisk sunnere. Ikke fordi det er en del av hele treningsregimet men fordi det virker som om det er det kroppen trenger. Jeg blir mer bevisst. Jeg begynner å lage mat igjen i stedet for å nuke en Fjordland i mikroen. Sånn går det, av og på, av og på.

Nå har jeg nok en gang begynt å trene igjen, inne i min første måned. Det er selvsagt et helvete etter tre måneder på sofaen med chips og is. Gangsperren alene er nok til å gi enhver tårer i øynene.  Men denne gangen skal jeg klare å holde kontinuiteten og ikke dette av lasset  😉 Så så jeg denne damen, Wanja 72, og ble nesten målløs. Det er håp for alle!! Se på denne fantastisk flotte damen. I videoen sier hun at hun begynte å trene da hun var 46! ( Hm!?.. =) ) Hun sier også at hun ikke trente spesielt hardt den gangen men at det først er de siste 5 årene hun har trent hardere og mer intensivt.  Så ja, det går an å få en sunn og sterk kropp selv sent i livet. For meg som 45-åring er dette supermotiverende. Jeg har til og med ett års forsprang.. 😉 Det viktigste av alt er det gode som trening gjør for egen helse. Friskere, bedre humør, masse overskudd og ikke minst er det det beste anti-aldringsmiddelet som finnes der ute. Så hvorfor er det ofte så vanskelig å komme seg ut den døren? Krysser fingrene for at denne gangen… =) )

Ruth =)

 

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment