TESTER

Sunforgettable mineral sunscreen
Vi som IKKE elsker Sunforgettable Mineral Sunscreen

Frk-frk har testet Sunforgettable Mineral Sunsreen Brush SPF 30.

Herlighet for et styr. For å få tak i dette vidunderproduktet som alle skryter opp i skyene, måtte vi spesialbestille helt fra USA.  Nå har vi testet den nye ”snakkisen” i ca to uker, der hovedtesten ble en fjelltur på noen timer. Vi har skjønt at “alle” elsker dette produktet her, men det gjør ikke vi. Det er et godt suppleringsprodukt, hvis du bruker det over en god solkrem for å matte ned, men ønsker du å bruke det alene utover dagen, eller slik som flere anbefaler på nettet, kan det være direkte skadelig. I helgen ble jeg skikkelig solbrent etter å ha pøst på med dette produktet. =( Det er bare ett av mine ankepunkter. På nettsiden colorscience.com anbefaler de at du påfører produktet hver annen time. Andre som skryter av produktet mener det er et supert produkt oppå en dagkrem med solfaktor. Men dagkremer trekker fort inn i huden og det som gjenstår mellom deg og solen er at Sunforgettable leverer det de lover.
Elixir smoothing cream
Frk-Frk tester: Elixir Smoothing Cream 10%, Pads 10% og Green Tea 30spf
Produkter fra Norske Elixir Cosmeceuticals har vært en snakkis på sosiale medier og i bransjen generelt. De har en rekke med produkter som skal behandle, forebygge og beskytte huden. Yvonne og meg var ganske spente når vi hentet våre produkter på posten for utprøving. Vi hadde valgt ut:  Elixir Smoothing cream 10% , Elixir Pads 10 % og Green Tea Spf 30. Produktene skulle i fellesskap eksfoliere huden på en mild og skånsom måte. Nå har det gått litt over seks uker siden vi begynte å bruke produktene.

Hvorfor skal vi bruke tid på disse eller lignende produkter?

Elixir Smoothing cream og Elixir Pads inneholder en høy dose av glycolsyre. Glycolsyre løsner bindingen mellom døde hudceller slik at huden blir eksfoliert både forsiktig og effektivt. Vanligvis er dette gjerne noe man gjør med en skrubbemaske eller skrubbehanske, men en sånn form for eksfoliering kan ikke måle seg med effekten man får av glycolsyre.  Det kan også være lett for å være for hardhendt når man bruker skrubbekremer og huden kan lett skades.