Menn med skjegg

Colin Farrell, George Clooney, Jake Gyllenhaal, Brad Pitt, Johnny Depp, Calle strand

03 jun Menn med skjegg

Nå ser vi dem over alt. Menn med skjegg.  Det var en gang… på 70-tallet at menn med skjegg gikk med lilla skjerf og fotformsko.

Dagens menn med skjegg er av et helt annet kaliber. De er vitale. Ûbermaskuline. Kjenner jeg får litt Arne Næss, Thor Heyerdahl, og Fritjof Nansen-feeling.

Jeg må bare konstatere at menn med skjegg er sexy. Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si.

Kanskje det er et tegn på at jeg endelig er blitt voksen. =) Eller et midt-i-førtiårene syndrom – et siste hormonelt nødrop før man blir sugd inn i overgangsalderen. Eller kanskje kvinner i alle aldre synes det samme, hva sier dere jenter?

Kan du ikke formelig kjenne det? En forventning om det ukjente. Noe utemmet.
Det er i grunnen en lettelse å få et glimt av urmannen i dagens strømlinjeformede velpleide 2014-utgaver.

De fleste av oss kvinner setter fortsatt pris på at menn gjør en minimumsinnsats av egenpleie og vedlikehold. Men en touch av maskulinitet er ikke å forakte. =)

Kanskje denne skjegg-trenden er menns emosjonelle motreaksjon til dagens krav, – eller bare nok en trend man har kastet seg på. Hvor mange år vil det gå før vi henter frem gamle skjeggete familiebilder og sier: Hva tenkte vi på?

Uansett – hvis du er mann og leser dette hadde Side2 noen tips til skjegg-styling: ”Slik blir du stilig med skjegg”. For enn så lenge er det supersexy. Men alt med måte, gutter, ikke la det forville seg ned til skjortesnippen. =)

 

Tags:
Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
No Comments

Post A Comment