Andehus med stil

  • hønsehus heather bullard1
  • hønsehus heather bullard3
  • hønsehus heather bullard2

04 aug Andehus med stil

Jeg har et kjempeproblem med brunsnegler i hagen. Inndirekte har også de hyggelige naboene mine det..  ..de vet det bare ikke fordi de heldigvis ikke har vært inne i hagen min og sett omfanget av problemet. Tror det hadde gitt dem flere våken-netter.. =( Vurderer seriøst å få meg moskusender. Da selvsagt først og fremst som kjæle-ender og dernest som pestutryddere. 😉 – Jeg er den jeg er.  – Siden jeg er den jeg er burde jeg nok også vurdere alvorlig å la vær… Vanskelig å ikke gjøre dem om til nye familiemedlemmer som burde få komme inn på vinteren og kose seg sammen med Fenris og meg i sofaen…

Måtte dele bildene av dette hønsehuset jeg fant på bloggen til: http://heatherbullard.typepad.com/. Tror med noen få modifiseringer så hadde det blitt veldig bra hus til et par ender også. Har skjønt at Moskusender er søte og trivelige fugler. Men må i så fall også lage hagedam da de skjønne fjærete små selvsagt må få bade hver dag.

Ruth =) BB
ruth@frk-frk.no
1Comment
  • TULIN
    Posted at 22:11h, 09 august Svar

    Hei. Jeg skal få 2 baby ender neste uke..jeg lager hus til dem. Men et lite hus.. hvordan kan jeg varme huset? Hvilken type varme lampe? Jeg bor i Narvik i Nordland og det pleier å være rik med snø i vinter. Mvh.Tulin Tuncer

Post A Comment